Nemzetközi foci

Itt a Barcelona válasza Griezmann döntésére

Ez az átigazolás is nagyot szólna.

Miután Antoine Griezmann nagy csinadrattával bejelentette, hogy továbbra is marad az Atlético Madrid játékosa, az iránta erősen érdeklődő Barcelona újabb játékos után kezdett el kutakodni. Az AS.com értesülései szerint a katalánok kívánságlistáján a Manchester City és a brazil válogatott klasszisa, Gabriel Jesus szerepel.

A cikk azonban kiemeli, nem lesz könnyű dolga a Barcelonának, ha meg akarja szerezni a fiatal támadót, hiszen a Manchester City még egy jelentős összegű ajánlatra sem biztos, hogy rábólint, miután egyáltalán nincs rászorulva a pénzre.

Itt a magyarázat Messi góljára; izlandi válogatott csatárt igazolt a Fradi
Csokorba szedtük az elmúlt órák legütősebb híreit.

A jelenleg is az oroszországi világbajnokságon szereplő támadó – a szövetségi kapitány, Tite már a kezdőt is kihirdette, így az is kiderült játszani fog-e a szerbek ellen Jesus – piaci árát nyolcvanmillió euróra becsüli a Transfermarkt, ettől azonban valószínűleg csak jóval nagyobb összegért engedné el őt az angol klub. A huszonegy éves labdarúgó az előző idényben huszonkilenc bajnokin tizenhárom gólig és négy asszisztig jutott a Premier Leauge-ben.

Olvasói sztorik