Nemzetközi foci

Ezzel a kezdővel végre hengerelni fognak a németek?

Őket küldheti pályára Joachim Löw Dél-Korea ellen.

Ki ne emlékezne Toni Kroos utolsó percben lőtt remek szabadrúgásgóljára a svédek elleni előző csoportmeccsről, amivel a németek hátrányból fordítva nyertek 2-1-re, a sírból visszahozva ezzel a továbbjutási reményeket? A Nationalelf számára elérkezett az újabb feladat, ezúttal talán a kvartett leggyengébb csapata, Dél-Korea lesz az ellenfél.

A németek akár az első helyen is végezhetnek, de egy betli esetén akár véget is érhet számukra a világbajnokság – nagyobb esély mutatkozik természetesen az előbbi verzióra. A kvartett másik fellépésén Mexikó néz farkasszemet Svédországgal, Veláék egy ponttal már biztosan csoportelsők, míg az európai válogatott számára csakis a győzelem az elfogadható.

Itt a magyarázat Messi góljára; izlandi válogatott csatárt igazolt a Fradi
Csokorba szedtük az elmúlt órák legütősebb híreit.

Dél-Korea és Németország három alkalommal csapott össze a történelem során, az ázsiaiak egy, míg a németek két győzelemmel büszkélkedhetnek. Joachim Löw két játékosára, Jerome Boatengre és Sebastian Rudyra eltiltás miatt nem számíthat, előbbi helyét az előzetes várakozások szerint Niklas Süle veszi át, míg utóbbi helyett Leon Goretzka kap lehetőséget. A svédek elleni kezdőcsapathoz képest még egy helyen változtathat a német kapitány, a hírek szerint Rüdiger posztján ismét Mats Hummels bizonyíthat.

címlapfotó: MEXSPORT/AFP

Németország várható kezdőcsapata

fussballnationalmannschaft.net/AFP
Olvasói sztorik