Nemzetközi foci

A Real Madrid játékosa a Liverpool érdeklődéséről is beszélt a sajtótájékoztatón

Reagált a hírekre a klasszis.

Az előző hétvégén robbant az átigazolási bomba a nemzetközi oldalakon, amik egybehangzóan azt írták, hogy a Liverpool kész száznyolcvanmillió eurót fizetni Marco Asensióért. A Real Madrid támadója jelenleg a spanyol válogatottal szerepel az oroszországi világbajnokságon, de nem csak a tornáról, hanem erről a hírről is faggatták őt az újságírók.

Kiszivárgott a sajtóban a Liverpool érdeklődése, ám én egyelőre csak a vb-re fókuszálok. Amikor vége a tornának, beszélhetünk majd ezekről a dolgokról, de jelenleg fejben Oroszországban vagyok  – idézi a Marca Asensiót.

Itt a magyarázat Messi góljára; izlandi válogatott csatárt igazolt a Fradi
Csokorba szedtük az elmúlt órák legütősebb híreit.

Ugyan a spanyol válogatott a B-csoport élén végzett, de a három meccsből csak egyet tudott megnyerni és csak a több lőtt góljának köszönheti az elsőséget. A hispánok ezért sok kritikát kaptak, Asensio pedig ezekre is reagált a sajtótájékoztatón.

A héten megpróbáljuk kijavítani ezeket a hibákat, de nagyon nehéz dolgunk van a meccseket és a vb összes favoritja szenved. Néhány dolgot rosszul csinálunk, de vannak pozitív elemek is. Első helyen végeztünk, de az is benne volt a pakliban, hogy másodikok leszünk vagy kiesünk, továbbá nagyon elkötelezettek vagyunk a jó szereplés érdekében.

címlapfotó: AFP / SAEED KHAN