Nemzetközi foci

Árulkodó kezdőcsapattal a spanyolok és a portugálok

Marokkó és Irán az ellenfél, tét a csoportelsőség.

Hétfő este lezárulnak a B-csoport küzdelmei is és eldől, hogy Spanyolország vagy Portugália szerzi meg az első helyet. A két csapat abból a szempontból szerencsés helyzetben van, hogy akár ellenfelet is választhat magának a nyolcaddöntőre, hiszen a kvartett első helyezettje a házigazda oroszokkal, míg a második Uruguayjal fog találkozni.

Az utolsó csoportmeccs előtt Spanyolország és Portugália és négy-négy ponttal áll, a két csapat gólkülönbsége pedig ugyanúgy 4:3.

Igent mondott a Barcának Valverde kedvence
Meglepő helyről, Amszterdamból érkezik az erősítés.

Ha a mai eredményből és két A-csoportos továbbjutó erejéből indulunk ki – Oroszország–Uruguay 0-3 –, akkor feltételezhető, hogy Sergio Ramosék és Cristiano Ronaldóék is el akarják kerülni Uruguayt, ez pedig annak a csapatnak sikerülhet, amelyik simábban megveri mai ellenfelét.

Spanyolország Marokkóval, Portugália pedig Iránnal néz farkasszemet. Íme a kezdőcsapatok.

Spanyolország: De Gea – Carvajal, Piqué, S. Ramos, Jordi Alba – Busquets, Thiago Alcántara – D. Silva, Iniesta, Isco – Diego Costa. Marokkó: Munir – Dirar, Szaissz, Da Costa, Hakimi – el-Ahmadi, Busszufa – N. Amrabat, Belhanda, Zijes – Butaib.

címlapfotó:  TF-Images/Getty Images

Irán: Beiranvand – Rezaeian, Hosszejni, Puraligandzsi, Hadzsszafi – Ezatolahi, Ebrahimi – Dzsahanbahs, Taremi, Amiri – Azmun.Portugália: Rui Patricio – Cédric, Pepe, Fonte, Guerreiro – W. Carvalho, Adrien Silva, Joao Mario, Quaresma – André Silva, C. Ronaldo.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik