Nemzetközi foci

Megvan Navas utódja a Realnál – hivatalos

Nem húzták el sokáig.

Frissítve:

A Real Madrid hivatalos honlapján jelentette be, hogy leigazolta az ukrán Andrij Lunint, aki a FK Zorja Luhanszk játékosa volt.

Korábban írtuk:

Kétségtelen tény, hogy Florentino Pérez, a Real Madrid elnöke a nyár folyamán szeretné még jobban megerősíteni a csapat keretét. A hírek szerint pedig már meg is van az első érkező, Andrij Lunin személyében. A spanyol sztárcsapat nyolc és fél millió eurót fizetett az ukrán FK Zorja Luhanszk kapuvédőjéért, de ez az ár akár még négymillióval is nőhet, függően attól, hogy a fiatal kapus hogyan teljesít madridi karrierje során.

Jelenleg azonban még kérdéses, hogy rögtön a nagycsapatban számítanának rá, vagy netán először „bemelegítésnek” a madridiak tartalékcsapatában, a Castillában kezdi meg karrierjének új állomását. Lunin érkezése azonban nem befolyásolja az Alisson-transzfert, úgy hírlik, a Roma hálóőrét közel 60 millió euróért vinnék a „galaktikusok”, ám ha nem sikerül megegyezésre jutni, könnyen lehet, hogy az ukrán játékos akár Keylor Navast is válthatja a kapuban.

Címlapkép: Quality Sport Images/Getty Images

Olvasói sztorik