Nemzetközi foci

Neymar keményen visszavágott a kritikusainak

Azért csak figyeljük, mert Costa Rica ellen ismét új hajjal láthatjuk.

A közösségi médiában nyilvánosságra hozott rövid videóban reagált a személyét és a frizuráját ért kritikákra Neymar, az oroszországi világbajnokságon szereplő brazil válogatott sztárfutballistája.

A játékomnak köszönhetően jutottam el idáig – mondta a 26 éves játékos a klipben, amelyet a Twitterre és az Instagramra is feltöltött csütörtökön. – Nem azzal jutottam el idáig, hogy kedves vagyok. És nem is azzal, hogy Neymarnak hívnak. És nem is a hajviseletemmel.

Mint ismert, a brazilok az első csoportmeccsükön 1–1-es döntetlent játszottak Svájccal, s az interneten sokan – köztük a franciák exjátékosa, Eric Cantona is – viccet csináltak Neymar új frizurájából, amelyet egy adag spagettihez hasonlítottak.

Időközben a világ legdrágább labdarúgója megváltoztatta a hajviseletét, a Costa Rica elleni pénteki találkozón már rövidebb hajjal lép majd pályára – írja az MTI. Fontos hír az is, hogy Neymar ismét edzésbe állt, és olyan káprázatos gólt varázsolt (itt látható), hogy bátran kijelenthetjük: kutya baja.

Nyitókép: Buda Mendes/Getty Images

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!