Nemzetközi foci

A világ legjobbjai is Neymar átigazolásán dolgoznak

A legnagyobb klasszisok háttérmunkájára is szükség van.

A Real Madrid még mindig nem tett le róla, hogy idén nyáron megszerezze Neymart, és a Marca című spanyol lap szerint a játékos is a Bajnokok Ligája címvédőjénél szeretné folytatni pályafutását, de az átigazoláshoz vezető út még mindig nagyon hosszú.

Minden kis segítség sokat jelent ebben a helyzetben, nem véletlen, hogy négy brazil világklasszis is dolgozik az ügy sikerének érdekében.

A Real Madrid játékosai közül Marcelo és Casemiro is szerepel a brazil válogatottban a világbajnokságon. Neymar és a balhátvéd nagyon jó barátok, gyakran találkoznak a hazájukban is, Casemiróval pedig azért jó a kapcsolata, mert az utánpótlásban klubtársak voltak.

Marcelo és Casemiro most kapnak egy üzenetet, amelynek lényege: megpróbáljanak olyan légkört teremteni, amely kedvezne egy átigazolásnak a Paris Saint-Germain és a Real Madrid között.

Eközben Ronaldo Nazário és Roberto Carlos is csatlakoztak az akcióhoz, megpróbálják segíteni ezt a látszólag lehetetlen átigazolást.

Tisztában van vele, hogy nyomása alatt van. A lehető legtöbbet tette azért, hogy ez így legyen, mert ő az egyik legjobb. Azt akarom, hogy jól érezze magát, és Cristiano Ronaldo mellett a világbajnokság egyik legjobb játékosává váljon – mondta Roberto Carlos.

A cikk szerint a Real Madrid vezetői még mindig azon dolgoznak, hogy idén nyáron megszerezzék Neymart, és stratégiájuk részét képezi Marcelo, Casemiro, Ronaldo és Roberto Carlos segítsége, a brazil kvartett konkrét szerepéről azonban nem derülnek ki részletek.

nyitókép: AFP / JEAN-SEBASTIEN EVRARD

Olvasói sztorik