Nemzetközi foci

Csúnya baki, kiszivárgott a brazil kezdő

A „tettest" sem kell már keresni.

A brazilok első edzése viszonylag zavartalanul zajlott, nem csoda, hiszen Tite, a válogatott szövetségi kapitánya mindent elkövetett, hogy a legnagyobb titokban tudja tartani csapata összeállítását, illetve várható taktikáját.

Már az újságírók is csak 15 percig lehettek jelen, utána pedig csak a családtagok és a barátok maradhattak a tréningközpontban. Állítólag hárman a tetőről őrködtek, nehogy valaki drónok segítségével tudjon információkat gyűjteni. Minden a terv szerint haladt, amikor Gabriel Jesus egyik barátja elkezdte feltölteni az Instagramra a videókat, amiket a tréningről készített.

Ezekből az látszik, hogy Neymar, Jesus, Willian, Coutinho, Paulinho és Marcelo különböző szituációkat gyakorolnak, vélhetőleg a Svájc elleni meccsre készülvén. Azt nem tudni, hogy a kezdőt is egy az egyben kiszivárogatta-e, de a videókból nagyjából leszűrhető a csapat várható kezdője, legalábbis az érintett játékosok biztos, hogy az első perctől a pályán lesznek, de a hírek szerint Tite meg volt elégedve az Ausztria elleni kezdővel, így nem várható, hogy változtatni fog.

Címlapkép: Buda Mendes/Getty Images

Olvasói sztorik