Nemzetközi foci

Új lehetőségek között válogathat Ronaldo

Egyre több kérője akad a Real klasszisának.

Cristiano Ronaldo karrierje egyik legnagyobb döntése előtt áll jelen pillanatban ugyanis minden jel arra utal, hogy a Real Madridnál már nem számítanak rá. A „galaktikusoknál” egy jó ideje már a Neymar-projekt van napirenden, egyes hírek arról szóltak, hogy pont a portugál eladásából befolyó pénzből finanszíroznák a Paris Saint-Germain csillagát.

Felvetődik persze a kérdés, hogy merre tovább? Arról már mi is írtunk, hogy három klubra korlátozódhat a portugál klasszis választása, de érdemes egy kicsit jobban megvizsgálni a lehetőségeit. Az esélyesebb európai befutók mellett nem igazán találunk más csapatot a kontinensen, aki egyrészt ki tudná fizetni Ronaldo árát, másrészt finanszírozni az ottlétét (egyébként erre leginkább a Paris Saint-Germaint tartják esélyesnek.)

A Marca szerint, Európán kívül azonban két hely mindenképpen számításba jöhet. Egyik Kína, ahol, mint tudjuk, a pénz nem probléma, persze ezt csak akkor élhető lehetőség, ha a portugálnak az „anyagi biztonság” lenne az elsőrendű szempont.

A másik „titkos” befutó az MLS lehet, bár ott biztosan kevesebb fizetéssel kéne fociznia, de legalább a bajnokság színvonala és az azt felépítő atmoszféra bizonyos szinteken ismerős lehet számára.

Olvasói sztorik