Nemzetközi foci

Máris leírták a magyar válogatott játékost a Bundesliga-csapatnál?

Sajtóhírek szerint Kalmár Zsoltra nem számít az RB Leipzig.

Az RB Leipzig minden jól értesült szurkolói oldala, az RBLive! beszámolt arról, a felkészülés elején milyen változások várhatóak a lipcsei csapat háza-táján. Mint ismert, a csapat vezetőedzője, Ralph Hasenhüttl nemrégiben távozott, utódját azonban még nem nevezték ki.

Ami biztos: a mögöttünk hagyott szezonban hét fiatal játékost is kölcsönadtak a lipcseiek, így Marius Müller, Atinc Nukan, Massimo Bruno, Anthony Jung, Felix Beiersdorf, Kalmár Zsolt és Omer Damari is máshol tehetett szert felnőtt rutinra.

A magyar középpályás a szlovák élvonalban érdekelt DAC Dunaszerdahely színeiben mutatott kiváló formát. A portál ugyanakkor megjegyzi:

a hetes-fogatból reálisan csakis Marius Müllernek lehet reális esélye arra, hogy a következő szezonban a Bundesliga-csapathoz tartozzon.

Kalmár kölcsönszerződése szezon végén járt le a szerdahelyieknél, az alapozást így a Leipzignél kell megkezdenie, ahol tárgyalnak majd a hogyan-továbbról. A 22 éves játékos a mögöttünk hagyott szezonban 18 szlovák élvonalbeli mérkőzésen négy gólig és két gólpasszig jutott.

Kalmár Zsoltra vajon számít az RB Leipzig? fotó: Ronny Hartmann/Bongarts/Getty Images

címlapkép: Alexander Vilf / Sputnik

Olvasói sztorik