Nemzetközi foci

Ez a két edző veheti át Zidane helyét Madridban

Fejleményekről számolnak be a spanyol sajtóhírek.

Mindenki nagy megdöbbenésére múlt pénteken Zinédine Zidane vezetőedző bejelentette, hogy feláll a friss Bajnokok Ligája-győztes Real Madrid kispadjáról.

Távozását követően természetesen egyből beindultak a találgatások, vajon ki veszi át a helyét, többek között felmerült Michael Laudrup, Massimiliano Allegri, Mauricio Pochettino, Jürgen Klopp, Joachim Löw,  Fabio Cannavaro és Fabio Capello neve is.

A Marca úgy tudja, a sok-sok jelöltből már csak két szakember jöhet számításba, ám egy biztos, a királyi gárda elnöke, Florentino Pérez nincs könnyű helyzetben. A Realnál nagyon akarják a Liverpool trénerét, Jürgen Kloppot, aki azonban még négyéves szerződéssel rendelkezik, továbbá már bejelentette csodálatát és elköteleződését az angol csapat felé.

A másik nagy esélyes Mauricio Pochettino, akit szintén nem lesz sétagalopp megszerezni, hiszen a Tottenham edzője nemrégiben írta alá új, ötéves megállapodását. A Marca szerint ezért a Realnak nincs más választása, egyenesen az említett csapatok tulajdonosait és elnökeit kell meggyőznie egy megfelelő ajánlattal arról, hogy elengedjék valamelyik szakembert.

címlapfotó: VI Images via Getty Images

Olvasói sztorik