Nemzetközi foci

Így még egyetlen válogatott sem hirdetett vb-keretet

Kialakulni látszik a teljes „mezőny” a tornára.

Az A-csoportban is véglegessé vált mind a négy ország kerete az alig két hét múlva kezdődő világbajnokságon. Az utolsóként kihirdető Szaúd-Arábia egészen különleges formáját választotta a csapat bemutatásának, amihez csak egy rövid kisfilmet kell végigizgulnunk, hogy megtudhassuk, kik képviselik az országot a tornán.

Persze lentebb azért segítünk, hogy mégis kikből áll össze a 23 fős szaúdi alakulat, egy valamit azonban megjegyezhetünk, hogy az egész csapatból csupán ketten vannak, akik légióskodnak, Szalem al-Davsari a Villarealban, Fahad al-Muvallad pedig a Levantéban játszik, mindenki más a hazai bajnokságokból került be.

Szaúd-Arábia 23 fős kerete:

Kapusok: Abdullah al-Majuf (al-Hilal), Jasszer Al Moszailem (al-Ahli), Mohammed al-Ovaisz (al-Ahli)

Védők: Mohamed al-Breik (al-Hilal), Ali Al Bulaihi (al-Hilal), Manszur al-Harbi (al-Ahli), Jasszer al-Sarani (al-Hilal), Motaz Hasavi (al-Ahli), Omar Hasavi (al-Nasszr), Oszama Hasavi (al-Hilal)

Középpályások: Szalem al-Davsari (Villareal), Szalman al-Faraj (al-Hilal), Taiszir al-Jasszim (al-Ahli), Jahja al-Seri (al-Nassr), Abdullah al-Kaibari (al-Shabab), Abdulmalek al-Kaibri (al-Hilal), Husszein al-Mogavi (al-Ahli), Hattan Bahebri (al-Shabab), Mohamed Kanno (al-Hilal), Abdullah Otajf (al-Hilal)

Támadók: Fahad al-Muvallad (Levante), Mohamad al-Salavi (al-Nassr), Mohanad Assziri (al-Ahli)

Címlapkép: ALEXANDER VILF / SPUTNIK

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik