Nemzetközi foci

Dzsudzsák Balázs megtörte a csendet, a jövőjéről beszélt

Fontos kérdésekre adott választ a magyar válogatott játékosa.

A Rádió 1 Balázsék című műsorában reagált a magyar válogatott csapatkapitánya, Dzsudzsák Balázs a vele kapcsolatos pletykákra. Mint ismert, a szélső szerződése június 30-án lejár az arab emírségekbeli al-Vahdánál, az utóbbi időben pedig többször felvetődött az a hír, hogy visszatér Magyarországra.

Úgy jöttem el az al-Vahdától, hogy majd elém tesznek egy szerződést, aztán eldöntjük, az megfelel vagy sem. Június harmincadikáig érvényes a jelenlegi megállapodásom az al-Vahdánál, ha nem maradok, még nem tudom, hova tovább. Ameddig tudok és lehet, külföldön szeretném folytatni, harmincegy vagyok, bőven van bennem még pár év légiósként – nyilatkozta Dzsudzsák.

A válogatott játékos arra a kérdésre, hogy Magyarországon van-e olyan csapat, amelyik megtudná fizetni a bérét, azt válaszolta, hogy itthon jelenleg „vállalhatatlan a szerződése”, ha egyszer hazajön, az azért lesz, mert elege van a légióskodásból,vagy mert nagyon csábító a hívó szó.

Itthonról még nem beszéltem senkivel, jelen pillanatban nem tervezem, hogy az NB I-ben folytatom. Baráti viszonyt ápolok a Fradival, a Videotonnal és a Debrecennel is, ha valamelyik csapatnál megjelenek, akkor egyből arról szólnak a hírek, hogy odaigazolok, de ez nem igaz – szögezte le a válogatott labdarúgó.

AFP / KARIM JAAFAR
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik