Nemzetközi foci

Kiderült Messi titka, amivel topformában lehet a vébén

Reszkethetnek az ellenfelek.

A 2017-18-as bajnoki szezon végeztével a legnagyobb sztárok is már a fizikai teljesítőképességük határait súrolják, nincs ezzel másképp a Barcelona világklasszisa, Lionel Messi sem, aki 54 tétmeccsel a háta mögött utazik az oroszországi világbajnokságra.

A tornára, ami karrierje egyik legfontosabb állomása lehet, hiszen a támadó egyik korábbi nyilatkozatában elmondta,  hogy a nyári világbajnokság lesz az utolsó esélye elhódítani a trófeát. Ahhoz pedig, hogy Oroszországban is topformában legyen, különleges edzésekkel készül Lionel Messi, aki többórás kick-box tréningeken vesz részt.

Megvan a Real Madrid új edzője? Lapáton a Bayern-sztárok
Erősen indult a hónap, íme a legütősebb pénteki hírek.

A Bein Sports megjegyzi, a Barcelona zsenije a 2014-es világbajnokságra sem az átlagos módon készült, akkor bokszedzésekre járt, aminek következtében ugyan kevés hosszabb távú sprintet futott le a pályán, de a kapu előtt sokkal veszélyesebb volt, mint korábban.

Nem kérdés, szükség lesz Lionel Messi legjobb formájára az argentin válogatottnak, hiszen a csoportban Horvátország, Izland és Nigéria lesz az ellenfél.

címlapfotó: AFP / JUAN MABROMATA

Olvasói sztorik