Nemzetközi foci

Budapestre érkezett Ronaldinho

Egy lerobbant épületben tűnt fel az aranylabdás.

Budapesten járt a brazilok világbajnoka, Ronaldinho! Az aranylabdás futballista egy napra érkezett, hogy a három hét múlva kezdődő oroszországi világbajnokság hivatalos dalának klipjét leforgassák. Helyszínnek a lerobbant Nagyvásártelepet választották, ami teljesen lenyűgözte az egykori kiváló csatárt – írja a Ripost.

Hatalmas fekete Mercedessel érkezett meg Ronaldinho a bátyjával – aki egyben menedzsere is ‒ a Budapest Park mellett lévő, már használaton kívüli, lepukkant vásárcsarnok területére, persze két testőr sem hiányozhatott mellőle.

Amint megérkeztek, az itteni őröket el is küldték, és a helyüket rengeteg, általuk hozott biztonsági őr és testőr vette át ‒ mondta egy férfi, aki a környéken dolgozik.

A világbajnok labdarúgót tehát a stáb már a helyszínen várta, mint ahogy azok a lelkes, tíz év körüli focista lányok és fiúk, akik mellette statisztáltak a klipben. Ronaldinhónak sosem voltak sztárallűrjei, itt is lenyűgözött mindenkit kedvességével.

Akár stábtag, akár statiszta szeretett volna vele készíteni közös fotót, senkinek nem mondott nemet. A forgatás végén még névre szólóan dedikált is focilabdákat a kis labdarúgóknak, sőt még passzolgatott is velük, és elkápráztatta őket trükkökkel, amiket ők próbáltak utánozni.

Nagyon jó volt látni, hogy ilyen kaliberű világsztár, akinek a nevét az egész világon ismerik, ennyire emberi tud lenni. Mindenkinek bemutatkozott, mindenkivel lepacsizott, és ha valaki beszélgetni akart vele, megtehette, hozott egy tolmácsot, mert ő nem beszél angolul. Ronaldinhónak az volt a dolga, hogy egy úgynevezett brazil körnek hívott trükk után negyven méterről berúgja a csarnok egyik első emeleti ablakát… – mesélte az egyik stábtag a napilapnak.

nyitókép: Ronaldinho Gaúcho Instagram

Olvasói sztorik