Nemzetközi foci

Így reagáltak a madridi szurkolók Zidane távozására

A csalódottság mellett, csupa jó vélemény a drukkerektől.

Valósággal sokkolta a futballvilágot Zinédine Zidane váratlan döntése, miszerint a távozik a Real Madrid kispadjáról. Azóta megindultak a találgatások a lehetséges utód személyéről, a madridiak csapatkapitánya, Sergio Ramos is megosztotta véleményét a francia tréner távozásával kapcsolatban.

Zidane pótlását ebből az őt szakemberből oldhatja meg a Real Madrid, a legesélyesebbnek őt tartják.

A távozás hírére nagyon furcsán reagált Cristiano Ronaldo is, de mi természetesen kíváncsiak voltunk a drukkerek véleményére is. A Real Madrid hivatalos magyar szurkolói csoportja, a Peña Madridista Húngara Facebook-oldaláról szemezgettünk a legjobb hozzászólásokból:

  • Sajnos jó döntést hozott, ha csak az Ő karrierjét nézzük. Edzőként olyan dolgot vitt véghez, amit a közeljövőben senki sem fog egy klub élén megközelíteni. Örökre beírta magát a futball és a Real Madrid történelmébe ezzel a triplával. A csúcson hagyja abba, ami után nagy űr lesz, de érzi az ember, mikor érte el a csúcsot. Ilyenkor a legnehezebb felállni és erre csak a legnagyobbak képesek! Mindörökké Zizou!
  • Ez most valósággal sokkol. Köszönünk mindent Zizou, örökké a szívünkben maradsz, ahogy játékosként, úgy edzőként is! Kérdés ki fog követni a kispadon… Egyet remélek, hogy nem Wenger lesz az. Régen is nagyon elakarta hozni Pérez az Arsenaltól. Személy szerint én Gutit látnám szívesen utódként
  • Ugyanolyan edző, mint játékos. Kifinomult, intelligens és hihetetlen módon érti a játékot! Elfáradt csóri picit. Gondoljatok bele: innen csak lefele. Ehhez meg nem adja a nevét… Érthető.
  • Nincsenek szavak, de ha jobban belegondolunk, meg lehet őt érteni. És belőle kinézem, hogy őszintén a csapat érdekeit nézi ezzel a döntéssel. Köszönjük legenda!
  • Valami nagy színjátszás van ebben kérem. Holnap bejelenti Pérez, hogy ő mond le azzal a feltétellel, hogy Zidane lesz az utódja.
  • Zidane szempontjából érthető és optimális pillanat. A csapat szempontjából borzasztó. A következő edzőn nagyobb nyomás lesz mint valaha, mert mindig ott lesz a „Zidane vajon másképp tette volna?” gondolat. Neki talán elnéztek volna egy gyengébb időszakot másnak erre szinte esélye sincs!
  • Lefejelhette volna a bírót a BL-döntőben. Akkor már vonuljon vissza stílusosan.
  • Én őszintén szólva nem tudok elképzelni senkit!

Címlapkép: INA FASSBENDER / DPA

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik