Nemzetközi foci

Ronaldo úgy érzi, elárulta a Real Madrid

Kitálalt a portugál sztár közeli jóbarátja, aki szerint a klasszis alulfizetett. Irány Párizs vagy Manchester?

Cristiano Ronaldo jóbarátja, Nuno Gomes az El Larguerónak nyilatkozava részletesen beszélt a portugál klasszis és a Florentino Pérez klubelnök viszonyáról, illetve arról is, vajon marad-e Madridban a világsztár.

A távozásról

Nem hiszem, hogy távozni fog Cristiano. Ugyanakkor nagyon felbosszantotta, hogy azt ígérték neki: új szerződést kap, miközben semmi nem történt.

Ronaldo alulfizetett?

– Cristiano a világ legjobb labdarúgója. Ha megnézed, mennyit keres a Realnál, látod, hogy igenis alulfizetett játékos. Olyan jeleket szeretne kapni a klubjától, mint amilyeneket az FC Barcelona tett korábban Xavi, Iniesta vagy éppen Messi irányába. Velük mindig újra és újra új szerződést kötöttek.

Ronaldo és Pérez kapcsolatáról

– Kissé rideg kettejük viszonya. Megígérték neki a vezetők, hogy új szerződést kap és megemelik a fizetését is. Amikor Cristiano rákérdezett erre a klubnál, azt mondták, ez nem a megfelelő pillanat. A szezon véget ért és semmi sem történt.

Ezért érthetően szomorú Cristiano, hiszen nem tartották be a vezetők a szavukat.

Ha távozik Ronaldo, mi lehet az új célállomás?

– Erről még korai beszélni. Cristiano számára nincs jobb klub a Real Madridnál. Imádja a madridi életet. Persze régi álom, hogy a PSG őt is szerződteti. Európában a párizsi klub mellett a Manchester United jöhet szóba, hiszen imádja az angol sztárcsapatot.

Ugyanakkor biztos vagyok abban, hogy maradni akar, és tudja azt is: legjobb eséllyel a Real Madriddal nyerhet újabb trófeákat és Aranylabdát.

Ronaldo úgy érzi, becsapták… fotó: Denis Tyrin / Sputnik / AFP

címlapkép: OSCAR DEL POZO / AFP

Olvasói sztorik