Nemzetközi foci

Annyit mondtak a csapatnak, nagyon gyors játékos érkezik – VIDEÓ

Elég menő mezszámot kapott a Norvégiában felbukkanó Usain Bolt.

Usain Bolt nyolcszoros olimpiai bajnok sprinter nem adja fel álmát, hogy profi labdarúgó legyen, ennek érdekében jelenleg a norvég élvonalban szereplő Stromsgödsetnél edz.

A tavaly visszavonult világcsúcstartó jamaicai sprinter helyi lapok tudósítása szerint az Oslótól 40 kilométerre dél-nyugatra fekvő város együttesénél a szerda reggeli tréningen vett részt, és bízik benne, hogy a klub U19-es csapata elleni barátságos mérkőzésen pályára léphet – írja az MTI.

Azon vagyok, hogy minél jobb legyek, a lehető legkeményebben dolgozom, szeretnék minél többet játszani. Talán lesz majd olyan klub, mely ad nekem egy esélyt – mondta a legendás vágtázó.

A Stromsgödset sportigazgatója úgy nyilatkozott, hogy Bolt a 9.58-as számú mezt kapta, utalva a 100 méteres világcsúcsára. Hozzátette, a sztár valószínűleg pályára léphet majd egy mérkőzésen, hogy megmutassa, mit tud.

Jostein Flo beszélt arról is, hogy játékosaiknak nem szóltak előre Bolt érkezéséről.

Annyit mondtunk nekik, hogy egy nagyon gyors játékos jön el hozzánk ma próbajátékra, aztán nyílt az ajtó és belépett Bolt. Sokkolta őket, nem hittek a szemüknek – írta le Flo a futballisták találkozását a sprinterrel.

Usain Bolt – aki elkötelezett futballrajongó és kedvenc csapata a Manchester United – márciusban a Borussia Dortmundnál tréningezett.

Bolt újabb helyszínen próbálkozik

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!