Nemzetközi foci

A Barca igazi zsenivel pótolhatja Iniestát

Erre a világklasszisra alighanem az összes Barcelona-fan rábólintana.

A 2017-18-as szezon végeztével huszonkét esztendő után távozott az FC Barcelonából Andrés Iniesta, aki óriási űrt hagyott maga után. A katalánok legendáját azonban igyekszik a klub a lehető leghatékonyabb módon pótolni, erre a feladatra pedig a Premier League egyik legnagyobb ászát, Christian Eriksent szemelte ki – derül ki a Sport.es cikkéből.

Valverdééknek azonban nem lesz egyszerű megszerezni a Tottenham karmesterét, az angol klub ugyanis foggal-körömmel igyekszik megtartani a legnagyobb értékeit, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy meghosszabbították a sikerkovács és a több európai topcsapat által is csábított Mauricio Pochettino trénert.

A DAC magyar hőse a Premier League-ben?
Vida Kristopher az utolsó bajnoki fordulóban Európába lőtte a dunaszerdahelyieket; azt is elárulta, meddig tervez a felvidéki csapatnál.

A 77-szeres dán válogatott középpályás szerződése még 2020 nyaráig él, így valószínűleg irdatlan összeget kell kifizetnie a Barcelonának, hiszen a piaci értékét is nyolcvanmillió euróra becsüli a Transfermarkt, ennél pedig csak jóval magasabb áron válna meg tőle a Spurs. Ez nem meglepő, hiszen Eriksen az előző idényben tíz góllal és tizenegy gólpasszal segítette a harmadik helyre a csapatát.

címlapfotó: Miquel Llop/NurPhoto/AFP

Olvasói sztorik