Nemzetközi foci

Tényleg robban a bomba: 200 millió fontos ajánlat a Real Madrid világsztárjáért

Őrült összegek repkednek.

A legfrissebb szigetországi sajtóhírek szerint a Manchester United arra készül, hogy nyáron 200 millió fontért leigazolja a Real Madrid BL-hősét, Gareth Bale-t. Mint ismert, a walesi világsztár szupercserének bizonyult a kijevi fináléban: 122 másodperccel a pályára lépése után álomgólt lőtt a Liverpoolnak, majd a hajrában duplázott, így a Realé lett az újabb BL-győzelem.

A Sun úgy tudja, a manchesteriek 200 millió fontot sem sajnálnának a játékosért, akinek heti 650 ezer fontos fizetést (közel 240 millió forint hetente) is ígérnek.

Sajtóhírekből azt derül ki, hogy még három órával a BL-döntő lefújása után sem beszélt egymással Zidane és Bale, a francia mester tehát még csak nem is gratulált négyszemközt a walesi hős produkciójához, a kettejük nem túl rózsás kapcsolata pedig előrevetítheti a játékos távozását.

Ami biztos: Bale ügynöke, Jonathan Barnett két héten belül találkozik Florentino Pérezzel, hogy egyeztessenek a klasszis jövőjéről. Bale mindenesetre egyértelműen fogalmazott, amikor a jövőjéről kérdezték.

Hétről hétre játszanom kellett volna, de ez nem így történt. Hamarosan leülünk tárgyalni, és meglátjuk, mi lenne a legjobb döntés.

Bale távozása téma a nemzetközi sajtóban. Fotó: INA FASSBENDER / DPA / AFP

címlapkép: LLUIS GENE / AFP

Olvasói sztorik