Nemzetközi foci

„Ronaldo nem megy sehova”

Ami megy, az a szokásos cirkusz, véli a spanyol futball szakértője.

Megy. Marad. Bejelent. Cáfol.

Szombat éjjel óta Cristiano Ronaldo jövője a téma a világsajtóban. A Rangadó is beszámolt a portugál szupersztár sejtelmes szavairól, amikor is a győztes BL-döntő után múlt időben beszélt a madridi karrierjéről.

Nehéz megmondani, hogy alakul CR sorsa, a szálak kibogozására segítségül hívtuk Farkas Norbertet, a Sport Televízió nagyszerű kommentátorát, akinél nehezen találnánk felkészültebb szakembert, ha a LaLiga valamelyik csapatáról, játékosáról van szó.

Bevallom, kizárólag a spanyol bajnokságban tudom elképzelni Ronaldót – kezdte a riporter. – Korábban is hangsúlyoztam, Madrid tökéletes helyszín számára, amennyiben újabb és újabb egyéni díjakat – mindenekelőtt Aranylabdát – akar nyerni. Márpedig, ismerve őt, éppen ez a célja. Biztos vagyok benne, Ronaldo nem megy sehova.

Farkas Norbert amondó, tavaly is átéltünk hasonló „cirkuszt” (talán a pénzről van szó, talán a pozíció erősítéséről), a portugál gólgép mégsem hagyta ott a Realt.

Neki Messi a vetélytársa, senki más, Cristiano Ronaldo ezen a színpadon tud a legjobban muzsikálni – magyarázta a spanyol bajnokságot két évtizede közvetítő Farkas. – Aki belekóstol a LaLigába, ráadásul az egyik topcsapatban szerepel, az nehezen tud búcsút inteni. Biztosra veszem, Neymar a párizsi igazolása másnapján megbánta, hogy elhagyta Barcelonát.

Nyitókép: AFP/COOLMEDIA/NURPHOTO

Olvasói sztorik