Nemzetközi foci

Közelít a Juventushoz az MU sztárja

Szinte biztosan távozik az Old Traffordról

Egyre valószínűbb, hogy a Manchester United olasz védője, Matteo Darmian a nyáron a Juventushoz együtteséhez szerződik, a Tuttosport szerint 90% az átigazolás létrejöttének az esélye. Ebben az is közrejátszhat, hogy Giuseppe Marotta, a Juventus igazgatója nemrégiben azt nyilatkozta, nem tagadja, hogy érdeklődnek 28 éves szélsőhátvéd iránt.

Szalah megtörte a csendet, a vb-szereplésről is beszélt
Üzent a BL-döntőn megsérülő egyiptomi klasszis.

A 36-szoros olasz válogatott Darmian 2015-ben 18 millió euróért érkezett az Old Traffordra a Torino csapatától, de az elmúlt szezonokban nem sikerült alapemberré válnia. A mostani idényben csupán nyolc Premier League-meccsen lépett pályára, jelenlegi piaci értéke 10 millió euró.

AFP / Alexey Filippov / Sputnik
Marco Rossi már 50 mérkőzésen irányította a magyar válogatottat, amivel a negyedik helyre lépett elő az örökrangsorban. Az olasz edzőnek a George Leekens után maradt romhalmazt kellett kipofoznia, hogy olyan együttest kovácsoljon a válogatottból, amely az Európa-bajnokkal és a világbajnokkal is szembe mer és szembe tud szállni. Nyolc mérkőzésen keresztül mutatjuk be, hogyan érte el mindezt.