Nemzetközi foci

A menedzsere elárulta, hol köt ki Balotelli

Döbbenetes fejlemények Donnarumma kapcsán, és Raiola beszélt a többi sztárjáról is.

A híres-hírhedt játékosügynök, Mino Raiola egy nápolyi eseményen beszélt a legfontosabb klienseiről, nevezetesen Gianluigi Donnarummáról, Mario Balotelliről, Lorenzo Insginéről, illetve Justin Kluivertről.

Balotelli kapcsán rendkívül pozitívan hangot ütött meg, meg is érdemli, hiszen a Nice csatára négy év után először tagja a válogatottnak.

Ő az egyik legerősebb olasz. A viselkedése miatti panaszkodások már nem érvényesek, sokkal érettebb lett, nem véletlenül csapatkapitány-helyettese a válogatottnak – magyarázta Raiola. – Már csak a többi klubon múlik, hogy mi lesz a sorsa, de boldog vagyok miatta. És hogy hova megy? Napoli vagy a Roma? Meglátjuk.”

A Milan fiatal kapuvédőjének sorsa egyre gyakoribb téma a sportsajtóban, de ügynöke némileg tisztázta a játékos körül folyó pletykákat.

Gigi akár élete végéig is a Milannál maradhat, és nekünk tiszteletben kell tartani a szurkolók véleményét, akik mindig azt kérik, hogy maradjon szeretett kapusuk a klubnál. Könnyebben lépnének le a kínai tulajdonosok, mint ő.”

A Napoli sztárja, Lorenzo Insigne is Raiola egyik ügyfele, vele kapcsolatban arról beszélt, vajon megérett-e már a csapatkapitányi karszalagra.

Az embereket tisztelni kell. De ha túlzásba visszük, az visszaüthet. Nem szerethetsz valakit, csak azért, hogy aztán másnap meg a pokolba kívánd. Abban biztos vagyok, hogy Insigne készen áll a kapitányi szerepre, más kérdés, hogy a Napoli vajon ugyanezen az állásponton van-e.”

Végül az Ajax kiválóságáról, Justin Kluivertről esett szó, akiről korábban már mi is írtunk, miszerint megegyezett az AS Romával.

Hogy vajon Justin már távozóban van? Az Ajaxszal az a probléma, hogy nem akarják eladni őt és a többi kincsüket sem.”

Címlapkép: Carlo BRESSAN / AFP

Olvasói sztorik