Nemzetközi foci

Ancelotti nagy tervet sző: három sztárt csábít a Juve megfékezésére

Nagyon belehúz a Napoli. Balotelli is érkezhet.

A legfrissebb olasz sajtóhírek szerint Carlo Ancelotti már pontosan tudja, kikkel erősítené meg nyáron a Napoli keretét. A frissen kinevezett edző célja ugyanis az, hogy jövőre a Juventust legyőzve olasz bajnoki címre vezesse a nápolyiakat.

A Tuttosport információi szerint a szakember

Mario Balotelli, Arturo Vidal és Matteo Politano megszerzését sürgeti.

Balotelli szerződése szezon végén lejárt a Nice együttesénél, de kérőkből nincs hiány, az elmúlt időszakban több amerikai, olasz, illetve PL-klubbal hozták szóba. Vidal lehetséges müncheni távozása is egy ideje napirenden szerepel, míg Politano szerződése 2022 nyaráig él az US Sassuolónál. A 24 éves olasz szélső piaci értékét 15 millió euróra becsüli a Transfermarkt.

címlapkép: GERARD JULIEN / AFP

Marco Rossi már 50 mérkőzésen irányította a magyar válogatottat, amivel a negyedik helyre lépett elő az örökrangsorban. Az olasz edzőnek a George Leekens után maradt romhalmazt kellett kipofoznia, hogy olyan együttest kovácsoljon a válogatottból, amely az Európa-bajnokkal és a világbajnokkal is szembe mer és szembe tud szállni. Nyolc mérkőzésen keresztül mutatjuk be, hogyan érte el mindezt.