Nemzetközi foci

Raiola újabb elképesztő klubváltást hoz tető alá

Megkavarja a nyarat a világ legismertebb játékosügynöke.

Miközben a Juventus klubvezetői és szurkolói komoly erősítésre számítanak a nyáron középpályások tekintetében, a klub elöljárói Mino Raiolához fordultak a siker érdekében, akinek feladata lenne elősegíteni Paul Pogba visszaszerzését – írja a juventuz.blog.hu.

Az olasz Tuttosport szerint a játékosképviselő nemrégiben az Öreg Hölgy székhelyén járt, és kihasználta az alkalmat arra, hogy a francia válogatott játékos jövőjéről beszéljen. A Juventus vezetői szerint csak kisebb csodaként érkezhetne Paul Pogba, és ezt csak Raiola tudna tető alá hozni, és ezért bízta is meg a vezetőség a tapasztalt és dörzsölt ügynököt a Manchester United igazgatóival való egyeztetésre.

A hírek szerint az ügynök kétéves kölcsönszerződést próbál majd kiharcolni, aminek értelmében a Juventus a kölcsönszerződés végén kivásárolhatná Paul Pogbát a szerződéséből. Nem lenne meglepő ez a konstrukció, hiszen a Juve vezetősége már alkalmazta ezt például Juan Cuadrado kapcsán.

A manchesteri klubbal való megegyezés jelentette buktatók mellett akadályt jelenthet Pogba fizetése, mivel a francia játékos 9 millió eurós éves bérét nemigen tudná vállalni Olaszország legsikeresebb klubja.

Amennyiben nem sikerül megegyezésre jutni a Premier League-ben korántsem az elvárt teljesítményt hozó Pogba ügyében, a Juventus egy másik klasszist igazolna, méghozzá Szergej Milinkovics-Savicsnál próbálkozna, aki jelenleg csupán 1,5 millió eurós fizetéssel rendelkezik, amit a Juve gond nélkül meg tudna háromszorozni.

Gigamelleket villantott Neymar dögös exbarátnője – FOTÓK
A Playboy-modell rendesen kipakolta, amije van.

Az egyetlen probléma a Lazio játékosa körül kialakult komoly érdeklődés lehet, hiszen várhatóan 80 millió euró körül indulhat majd nyáron a licit, és természetesen kérdéses, meddig képes elmenni a Juventus vezetősége az árversenyben.

Címlapkép: AFP

Olvasói sztorik