Nemzetközi foci

Két magyar válogatott is csapatot vált a nyáron – sajtóhír

Dzsudzsák után újabb két játékos karrierjében jöhet változás.

Hatalmas változások várhatóak a nyáron a német másodosztályú Greuther Fürth keretében, amely óriási szerencsével harcolta ki az utolsó fordulóban a bennmaradást.

A Liga2-Online.de információi szerint a zöld-fehérektől az átigazolási szezonban nyolc játékos is távozhat, köztük a magyar válogatott két játékosa, Megyeri Balázs és Pintér Ádám is – mind a két labdarúgó szerződése lejár a nyáron, így szabadon igazolhatóvá válnak.

Eldőlt Griezmann jövője? Dzsudzsák lelép, a PSG beárazta Mbappét
Micsoda nap, micsoda hírek: ami történt, nem pünkösdi királyság.

Megyeri egyébként néhány nappal ezelőtt Instagram-oldalán tett közzé egy képet, ami mellé csak annyit írt: „eljött a búcsú ideje”. A Ferencváros korábbi hálóőre 2016 nyarán igazolt a Getafétól a német klubhoz, ahol első számú kapusként számítottak rá, csapatkapitánnyá választották, majd vállsérülése miatt több hónapra kidőlt és végül kiszorították őt a kezdőből.

Pintér fél évvel később, 2017 elején igazolt a Fraditól a Fürthhöz , de csak elvétve kapott lehetőséget, a múlt héten véget érő szezonban csupán hatszor volt a kezdőcsapat tagja. Nagy valószínűség szerint tehát Dzsudzsák Balázs után újabb két válogatott játékos vált klubot a nyáron.

címlapfotó: Andrew Surma/NurPhoto/AFP

Its time to say goodbye…

A post shared by Balazs Megyeri (@megyo42) on

Olvasói sztorik