Nemzetközi foci

Bajnok lett a magyar válogatott játékos, őrült buli kezdődött – FOTÓK

Helikopter, görögtüzek, volt nagy fieszta.
 

Szűken, de végül legyőzte a hazai pályán játszó Midtjylland a Horsens elleni találkozót hétfő este a dán bajnokság utolsó fordulójában, így a Korcsmár Zsolt fémjelezte együttes nyerte a 2017-18-as kiírást.

A magyar játékos kezdőként kapott lehetőséget az 1-0-ra végződő összecsapáson, amin Marc Dal Hende szerezte a mindent eldöntő találatot az 56. percben. A Midtjyllandot üldöző Bröndby csak egy pontra volt képes otthon az Aalborg ellen, így Korcsmárék négy egységgel nyerték a ligát.

Eldőlt Griezmann jövője? Dzsudzsák lelép, a PSG beárazta Mbappét
Micsoda nap, micsoda hírek: ami történt, nem pünkösdi királyság.

A lefújást követően természetesen óriási ünneplésbe kezdtek a játékosok és a drukkerek, konfettizápor, görögtűz, pirotechnikai bemutató is színesítette a műsort. A bajnoki trófeát helikopterrel szállították a herningi MCH Arenába, ahol pedig a télen a Crystal Palace-ba igazoló korábbi Midtyjlland-támadó, Alexander Sorloth továbbította azt egy autó fedélzetéről az egykori társaknak.

Korcsmár tavaly nyáron igazolt a Vasasból a dán együtteshez, amelyben huszonkét meccsen lépett pályára, két gólt szerzett, egy gólpasszt adott és egy év után máris aranyérmet ünnepelhetett.

Olvasói sztorik