Nemzetközi foci

Neymar máris az új PSG-edző ellen áskálódik

Elárulta, kit szeretne a csapat élére.

Alig, hogy kinevezték Thomas Tuchelt a Paris Saint-Germain élére, a hírek szerint Neymar mást szeretne a kispadon látni. Egy angol újságíró, Duncan Castles ugyanis úgy tudja, amikor a PSG elnöke kilátogatott Brazíliába – ahol a támadó épp a felépülését töltötte – hogy meggyőzze a maradással kapcsolatban, Neymar azt mondta, hogy José Mourinhót szeretné edzőnek.

A brazil köztudottan szeretne visszatérni Spanyolországba, hosszú ideje már a Real Madriddal említik egy lapon, a párizsiak pedig próbálnak mindent elkövetni annak érdekében, hogy Neymar náluk maradjon. Úgy tűnik, hogy ehhez “csak” a Manchester United edzőjére van szükség.

Az egyik dolog amit kért, hogy José Mourinho vezesse a csapatot. A portugál edző már az előző nyáron is nagyon szerette volna leigazolni. Rengeteget tárgyaltak, hogy Barcelonából a Premier League-be hozza. És bár akkor nem sikerült egyezségre jutni, az kétségtelen, hogy a United továbbra is érdeklődik a brazil iránt, de semmi semmi esélyt nem látok rá, hogy idén megtörténjen az üzlet. – mondta Castles.”

Címlapkép: FRANCK FIFE / AFP

Olvasói sztorik