Nemzetközi foci

Beséék meccsén elszabadult a pokol a hosszabbításban

Négy kiállítás és egy tizenegyes a ráadásban, az orosz rulettben kikapott a Le Havre.

A pénteki előzmények ismeretében várható volt, hogy parázs mérkőzést fog vívni egymással az AC Ajaccio és a Bese Barnabás fémjelezte Le Havre a francia másodosztályú osztályozó elődöntőjében.

Ahogyan azt korábban megírtuk, az eredetileg péntekre tervezett összecsapást vasárnap estére halasztották szurkolói rendbontás miatt: Beséék buszát a stadion mellett elállták a huligánok, akik megdobálták a járművet petárdákkal, füstbombákkal, fáklyákkal és egyéb pirotechnikai eszközökkel.

A balhé és a dráma nem maradt el az elhalasztott találkozón. A rendes játékidőben nem bírtak egymással a felek, 1-1-nél következhetett a kétszer tizenöt perces hosszabbítás, ahol már a kezdőként játszó Bese nem folytatta, edzője a 93. minutumban lecserélte. A 108. percben aztán jött az óriási zűrzavar: Schneider játékvezető tizenegyest adott a Le Havre-nak, miután Coutadeur meglökte őt (!!!) a tizenhatoson belül egy ártalmatlan szituációnál – és a kiállítás sem maradt el.

Megvan a Barca és a Real Madrid új csillaga? Elismerték, hogy csaltak a vb-sorsoláson
Hét nap, hét szenzációs hír - ezek pörögtek hétfőtől vasárnapig.

Az elképesztő fegyelmezetlenségért járó büntetőt értékesítette Mateta, aki természetesen elkezdte hergelni az Ajaccio-drukkereket, ezt pedig nem nézték jó szemmel a hazai játékosok és hatalmas balhé alakult ki a pályán. Ennek következtében további három piros lapot osztott ki a spori – kettőt Besééktől, egyet az Ajaccióból. A dráma folytatódott, nem csak a kiállításokban végeztek 2-2-re a felek, a 125. percben összejött az egyenlítés, így az eredményjelző is 2-2-t mutatott.

A tizenegyespárbajban a Le Havre 5-4-re alulmaradt, így az AC Ajaccio vívja meg a harcot a feljutásért az első osztályú Toulouse ellen.

Olvasói sztorik