Nemzetközi foci

Sallai Roland sejtelmesen nyilatkozott a jövőjéről

Különleges és leírhatatlan élményről számolt be a fiatal magyar játékos.

Az olasz Mediagol hosszabb interjút készített Sallai Rolanddal, aki néhány nappal ezelőtt bajnoki címet ünnepelhetett a ciprusi APOEL Nicosiával. A fiatal magyar minden sorozatot figyelembe véve 36 tétmérkőzésen kilenc góllal és öt gólpasszal segítette csapatát.

– Nagyon érdekes szezon van mögöttem. Az Apollon Limassollal végig kemény csatát vívtunk az aranyért, örülünk, hogy végül mi kerültünk ki győztesen, még mindig élvezzük a bajnoki cím pillanatait. Különleges és leírhatatlan élmény ez számomra, hiszen korábban sohasem nyertem semmilyen trófeát. Örülök az edzőm elismerő szavainak, boldog vagyok, hogy gólokkal és jó játékkal voltam a csapat hasznára. Azon leszek minden nap, hogy még jobb legyek.

A szezon legjobb pillanata

– Szerencsés helyzetben vagyok, hiszen a mostani idényben sok-sok felejthetetlen pillanatot éltem át. Ugyanakkor a Real Madrid, a Tottenham Hotspur, illetve a Borussia Dortmund elleni BL-mérkőzés a legszebb emlékeim között szerepel, illetve természetesen az utolsó bajnoki mérkőzésünk, ami bajnoki címet ért számunkra.

Sallai ősszel a BL-ben is megmutathatta magát. Fotó: JACK GUEZ / AFP

A jövőről

– Azt nem tudom, mi lesz velem a jövőben. Arra fókuszálok, hogy a lehető legtöbbet hozzak ki magamból az APOEL-nél, hiszen szerződés köt a klubhoz. Minden más üggyel a menedzserem foglalkozik – fogalmazott sejtelmesen a 20 éves magyar játékos, akinek a szerződése 2021 májusáig él a ciprusi klubnál.

címlapkép: Florian CHOBLET / AFP

Olvasói sztorik