Nemzetközi foci

A PSG-elnök lezárta a Neymar-ügyet

A katari vezető a Real Madridba történő igazolásról nyilatkozott.

Már-már lehetetlen eligazodni a Neymar átigazolásáról szóló hírek között, és még  ki tudja, hol a vége.

A héten ismét felerősödtek azok az információk a nemzetközi sajtóban, hogy a brazil sztár egyre közelebb a Real Madridhoz. Többek között arról is szó esett, hogy a PSG-sztár édesapja megkérte Pini Zahavi ügynököt, hogy segítse fia klubváltását, az AS pedig azt is tudni vélte, hogy a királyi gárda delegációja kétszer is meglátogatta Neymart a rehabilitációja alatt.

A spanyol lap továbbá azt is írta, hogy a madridiak 260 millió eurót fizetnének a játékosért a PSG-nek, a transzferre pedig még a júniusi világbajnokság előtt sor kerülhet.

Kegyetlen beszólást kaptak saját szurkolóiktól a DVTK-játékosok – FOTÓ
Egy mondat, amelyből sok mindenre lehet következtetni.

Ezúttal azonban száznyolcvan fokos fordulatot vehet az ügy, a francia klub katari elnöke, Nasszer al-Kelaifi ugyanis magabiztos nyilatkozatot adott a francia médiában.

2000 százalék, hogy itt marad. A spanyol média már október óta azt írja, hogy Neymar boldogtalan nálunk, ez azonban nem igaz, én pedig pletykákra nem reagálok. Szerződése van a PSG-nél, itt folytatja a pályafutását, de minden hírre nem tud reagálni, ami a médiában megjelenik róla. Biztos vagyok benne, hogy maradni fog, mert maradni akar –  idézi a Marca és a Goal az elnök szavait.

címlapfotó: Geoffroy Van der Hasselt / DPPI / AFP

Olvasói sztorik