Nemzetközi foci

Vérfrissítés: ezzel a négy sztárral már megegyezett a Barcelona

Bombaigazolásokkal húz bele a katalán együttes.

A Mundo Deportivo szerint az új szezonra nézve az FC Barcelona már négy játékossal megegyezett, így a lap állítása szerint nyártól ők már nagy valószínűség a katalánokat erősítik majf. Mutatjuk a neveket.

  • Antoine Griezmann

A francia csatár neve régóta kering a katalánoknál, megírtuk azt is, hogy a „gránátvörös-kékek” hajlandóak kifizetni érte a 100 millió eurós kivásárlási árat.

  • Carles Alena

Alena a Barca B keretének tagja, a mostani szezonban pedig olyan teljesítményt nyújtott, amivel még Ernesto Valverdét is lenyűgözte. A lap szerint a középpályás a jövőben biztos pontja lehet a felnőtt csapatnak.

  • Arthur

A Gremio 21 éves játékosával már tavasszal megegyezett a Barcelona, de a brazil klubbal abban maradtak: a középpályás 2019 januárjában csatlakozik Messiékhez, addig kölcsönben marad hazájában. A legfrissebb beszámolók szerint az Iniesta-utód már nyáron Barcelonába költözik.

Arthur fél évvel korábban érkezik Barcelonába? Fotó: NORBERTO DUARTE / AFP
  • Frenkie de Jong

Mivel Ivan Rakitic (30), Sergio Busquets (29) és Paulinho (30) sem lesz fiatalabb, ezért Valverde mindenképpen szeretné a soraiban tudni az Ajax Amszterdam 21 éves fiatalját, Frenkie de Jongot is.

címlapkép: Spain DPPI / SpainDPPI / DPPI / AFP

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik