Nemzetközi foci

Cavani érkezik a távozó Griezmann helyére – sajtóhír

Újabb bombaigazolás a láthatáron.

Mint ismert, Antoine Griezmann nagy valószínűséggel távozik az Atlético Madridtól, miután a Barcelona közölte a klubbal, hogy kifizeti a francia kivásárlási árát. A Mundo Deportivo úgy tudja, a matracosok már felkészültek sztárjuk távozására és már meg is egyeztek a Paris Saint-Germain gólzsákjával, Edinson Cavanival, aki a nyáron mindenképp elhagyná Párizst.

A 31 éves uruguayi csatárt az elmúlt napokban Morata helyetteseként említve a Chelsea-vel is szóba hozták, de a legfrissebb hírek szerint London helyett Madridot választotta, ahol ráadásul honfitársaival, Diego Godinnal és Jose Gimenezzel szerepelhet együtt. Az Atlético vezetőedzője, Diego Simeone úgy gondolja, hogy Cavani gyilkos csatárduót alkotna Diego Costával és a PSG-klasszis érkezésével esélyesek lennének letaszítani a Barcelonát a bajnoki trónról. A spanyol klubnál csak amiatt aggódnak, hogy a PSG többet kér Cavaniért, mint az a 100 millió euró, amit kapnak Griezmann eladásából.

Marco Rossi már 50 mérkőzésen irányította a magyar válogatottat, amivel a negyedik helyre lépett elő az örökrangsorban. Az olasz edzőnek a George Leekens után maradt romhalmazt kellett kipofoznia, hogy olyan együttest kovácsoljon a válogatottból, amely az Európa-bajnokkal és a világbajnokkal is szembe mer és szembe tud szállni. Nyolc mérkőzésen keresztül mutatjuk be, hogyan érte el mindezt.