Nemzetközi foci

„Kib*szott francia bírók” – Balotelli agya megint elszállt

Újabb eltiltásra számíthat az olasz fenegyerek.

Megint a forrófejű Mario Balotelliről szólnak a hírek a francia élvonalbeli OGC Nice hétvégi bajnokija után. A 40. percben Antony Gautier játékvezető sárga lapot adott az olasz támadónak, aki finoman szólva is felháborodott az ítéleten, ennek pedig jól hallhatóan hangot is adott a szünetben, amikor az öltöző felé vette az irányt.

Mindig azok a kib*szott francia bírók, mindig! – átkozódott a 27 éves támadó, akit az előző szezonban háromszor, a jelenlegiben pedig egyszer állítottak ki.

Döbbenet, hova tart a Real Madrid csillaga; újabb aláírás Münchenben
Szenzációsan indult a hét: jönnek a legütősebb mai hírek.

Az olasz szerencséjére a játékvezetők ezt nem hallották a szünetben, ám utólag a felvételek alapján valószínűleg így sem ússza meg az eltiltást. A The Sun felidézi, hogy a 2015-ben a Paris Saint Germaint erősítő Zlatan Ibrahimovicot is hasonló eset miatt tiltották el négy találkozóra. A svéd sztár akkor a Bordeaux elleni találkozó után azt mondta:

az elmúlt tizenöt évben nem láttam ilyen játékvezetést, mint most, ebben a sz*r országban.

Amennyiben a szövetség megtorolja a káromkodást, úgy nagy valószínűség szerint már nem játszik több meccset a nizzai együttesnél Balotelli, hiszen a hírek szerint a nyáron távozik, a bajnokságból pedig már csak két forduló van hátra.

címlapfotó: FREDERICK FLORIN / AFP

Nem bírta idegekkel Balotelli. Fotó: AFP / Boris HORVAT
Olvasói sztorik