Nemzetközi foci

Szörnyű sérüléséről mesélt a szenvedő Morata

Az embereknek nem is tudják, hogy min ment keresztül a mostani szezonban a Chelsea támadója.

A Chelsea spanyol támadója, Alvaro Morata a Marcának adott interjújában beszélt makacs sérüléséről, amely az egész évét megnehezítette. A 25 éves csatár hátproblémákkal küzdött, és elárulta, hogy elviselhetetlen fájdalmakat élt át és az emberek nem értették, hogy valójában milyen tortúrán ment keresztül.

Újabb belga sztár költözhet az Old Traffordra
Mourinho figyelmét felkeltette a nagyszerű formában futballozó játékos.

Nagyon nehéz, már-már kínzó évem volt. Csodálatosan indult a szezon, lőttem a gólokat, mindenki szeretett, de mostanra minden megváltozott. Csak a családom és a feleségem tudja, hogy min mentem keresztül. Játszani akartam, de képtelen voltam és orvosilag durva dolgokat tapasztaltam meg. Többször kellett elutaznom Németországba, hogy fájdalmas injekciót szúrjanak hátamba, majd egyből utaztam vissza Londonba, mert másnap edzésre jelentkeztem.

– nyilatkozta Morata, aki arról is mesélt, hogy volt amikor napi kettő, vagy három injekciót kellett magának beadnia.

Szörnyű időszakon mentem keresztül, de sokat tanultam a szenvedésből. Volt, amikor hazaértem meccsről és szinte alig tudtam elviselni a fájdalmat, amit éreztem. Vezetés és evés közben egyszer fájdalmat éreztem a hátamban és a fenekemben, és az ülőideg miatt csak állni tudtam. Volt időszak, amikor napi kétszer, háromszor kellett magamat beinjekcióznom, mert a fájdalom nem múlt el.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!