Nemzetközi foci

Mourinho is belerúgott játékosaiba a kínos vereség után

Kemény szavak az MU menedzserétől.

Mint ismert, a Manchester United péntek este 1-0-ra kikapott az újonc Brighton otthonában a Premier League 36. játéknapján. A Vörös Ördögök menedzsere, José Mourinho számos olyan játékosnak lehetőséget adott a kezdőben, akik az elmúlt hetekben kevesebb szerephez jutottak, ám a portugál szakember éppenséggel nem volt lenyűgözve a teljesítményüktől.

Nem voltunk elég jók, mert akik váltottak másokat ezen a meccsen, nem teljesítettek jó szinten, és amikor egyenként nincsenek jó teljesítmények, úgy nehéz a csapatnak is jót nyújtania. Talán most megértik, hogy egyesek miért játszanak többet másoknál, és nem kell kérdezni, hogy A, B vagy C miért nem kap több lehetőséget

– kezdte a meccs után a Sky Sportsnak az MU menedzsere, aki azért is volt mérges, mert a pontszerzés fontos lett volna a második hely megszerzése szempontjából.

Úgy tűnik, hogy nem sikerült meggyőzni a játékosokat arról, hogy fontosnak tartom azt, hogy megszerezzünk négy pontot ahhoz, hogy biztosan a második helyen zárjunk. Számomra fontos ez, de néhány játékoson úgy tűnt, mintha nem tartanák nagyon fontosnak. Közben a Brighton mindent beleadott és hozzáállásukért cserébe bónuszt kaptak a három ponttal. Nem mondanám, hogy csalódott vagyok, mert ismerem a játékosokat, de néhányan nem éltek azzal, hogy kezdőként szerepelhettek, nem éltek azzal, hogy reagáljanak azokra, akik egész szezon alatt a kiválasztási rendszeremet kritizálták – miért mindig Lukaku, miért mindig Lukaku, miért mindig Lukaku. Most megkapták a választ, miért mindig Lukaku.

– idézi Mourinho szavait a manutdfanatics.hu.

címlapfotó: GLYN KIRK / AFP

Olvasói sztorik