Nemzetközi foci

Real-díszsorfal a Barcának? Ramos válasza kiverte a biztosítékot

Így reagált a felvetésre a madridiak csapatkapitánya.

Vasárnap este a Barcelona 4-2-re győzött a Deportivo otthonában a bajnokság harmincötödik fordulójában, ezzel pedig a katalánok bajnokok lettek.

A spanyoloknál általában ilyenkor az a szokás, hogy a következő körös ellenfél tiszteletből díszsorfalat áll a bajnokcsapatnak, a sorsolás fintora pedig úgy hozta, hogy a hétvégén El Clásicót, azaz Real Madrid–Barcelona összecsapást rendeznek.

Három szédületes galaktikus a Real Madrid radarján
Pérez nem viccel, mélyen a pénztárcába nyúl…

Április elején a madridiak trénere, Zinédine Zidane azt mondta, nem fognak díszsorfalat állni a gránátvörös-kékeknek, ezúttal pedig a csapatkapitány, Sergio Ramos is kifejtette a véleményét.

Azt tesszük, amit Zidane mond. Azt gondolom, túl sokat beszélünk erről a sorfalról. Elérték, amit akartak, megnyerték a bajnokságot,  a díszsorfal pedig nem bír számukra nagy jelentőséggel, csak úgy, ahogyan nekünk sem. Ahogy korábban már mondtuk, nem fogjuk ezt megtenni. Élvezzék csak a bajnoki címet, mi pedig a saját dolgunkkal foglalkozunk, azaz igyekszünk kiverni a Bayernt a BL-ből és megvédeni a címünket a kijevi döntőben – nyilatkozta Ramos a realmadrid.com oldalon.

Sergio Ramos nem akar díszsorfalat állni. Fotó: Raddad Jebarah/NurPhoto/ AFP
Olvasói sztorik