Nemzetközi foci

Pogba keményen odaszúrt a kritikusainak

Őszintén vallott a sokat bírált francia klasszis.

Az előző és a mostani szezonban is többször került a kritikák kereszttűzébe Paul Pogba, aki 2016 nyarán világrekordért érkezett a Manchester Unitedhez. A 25 éves francia középpályás ebben a szezonban minden sorozatot figyelembe véve 6 gólt és 11 asszisztot jegyez eddig, de számtalanszor megkérdőjelezték szerepét az MU-ban.

Minden szempár a PL-sztár szuperszexi barátnőjére szegeződik – FOTÓK
A válogatott sztár és gyönyörű kedvese boldog párkapcsolatban élnek.

Pogba az utóbbi hetekben egyébként összeszedte magát gólokkal, illetve gólpasszokkal segítette csapata győzelmeit a Manchester City és a Bournemouth elleni bajnokikon, illetve a Tottenham Hotspur elleni FA-kupa elődöntőben is. A Sky Sportsnak adott exkluzív interjújában a róla alkotott kritikákról beszélt, szerinte őt másként ítélik meg az emberek, mint a PL többi játékosát.

Az én esetemben csak a gólok és a gólpasszok a mérvadóak. Nyújthatok kimagasló teljesítményt egy mérkőzésen, de ha nem szerzek gólt, vagy adok gólpasszt, akkor az emberek azt mondják, hogy ez a normális, vagy hasonló. Azonban ha valaki mással történik meg ugyanez, akkor az külön történet. Akár még a mérkőzés legjobbja címet is kiérdemelheti. Engem szerintem más szempontok alapján ítélnek meg, de ez jó, mert ez kihívás és a fejlődésemet is szolgálja. Megpróbálok gólt szerezni és gólpasszt adni, amikor csak lehet, ám továbbra is a középpályás feladataimat szeretném végezni. Ha képes vagyok segítségére lenni a csapatomnak támadásban és védekezésben, és a különbséget jelenteni, akkor megfogom tenni. Az csak még jobb, ha ezen felül gólt tudok szerezni, vagy gólpasszt tudok adni.

– mondta Paul Pogba, aki a Uniteddel jelenleg második a PL-ben, illetve a május 19-i FA-kupa döntőre készül a Chelsea ellen.

címlapfotó: AFP / Kieran Galvin / NurPhoto

Olvasói sztorik