Nemzetközi foci

Wenger meglepőt húz az Atlético ellen

Játékosai pozitívan állnak a távozásához.

Ma este sem panaszkodhatunk a felhozatalban, példának okáért ott van az Arsenal–Atlético Madrid Európa Liga-elődöntő első mérkőzése. Arséne Wenger a meccs előtt arról beszélt, meghúzza a váratlant, és a meccs fontossága ellenére nem Petr Cech fogja őrizni az „ágyúsok” kapuját, hanem David Ospina kapja a bizalmat.

Mutatjuk, melyik csatornán láthatja az Arsenal–Atlético derbit
Lesz ma egy DVTK–Ferencváros kupadöntő is a tévében.

A cseh kapuvédő, bár kihagyta a West Ham elleni bajnokit, még is első számú befutó volt a posztra a csapattársak között. Wenger azonban keresztülhúzta a számításaikat, és a kolumbiait választja az 1-es számú pozícióra, akit alapból is a kupákban szerepeltet.

Várhatóan a kezdő tagja lesz Aaron Ramsey is, aki úgy véli, azzal, hogy Wenger távozni fog, extra motivációt kapnak a végső győzelemre:

Tudtuk, hogy egyszer távozik a kispadról, és eljött ez a nap is. Természetesen hatalmas sokként ért minket. De félre kell tennünk ezeket az érzéseket és egyfajta motivációnak kell használnunk, hogy pozitívan fejezhessük be a szezont, remélhetőleg egy trófea felemelésével. Ott majd elragadhatnak minket az érzelmek.”

Az Arsenal drukkereinek azonban van egy jó hír is, nagy valószínűséggel pályára léphet Mesut Özil is, aki visszatér a meccs előtti edzésre, és jó eséllyel kaphat lehetőséget a meccsen is.

Címlapkép: Ben STANSALL / AFP

Olvasói sztorik