Nemzetközi foci

Luis Enrique pár napon belül aláírhat Angliában

Egyre közelebb a megegyezés.

A következő néhány napon belül eldől, hogy Luis Enrique melyik klubnál tér vissza a kispadra, egyelőre azonban a legbiztosabb befutó a Chelsea lehet. Ami azért is érdekes, mert az utóbbi időben rendszeresen összehozták az Arsenal csapatával.

Jelen pillanatban viszont úgy tűnik, inkább a „kékek” felé hajlik a spanyol edző, bár még nincs semmi sem aláírva, állítólag még javában zajlanak a tárgyalások a szerződés elemeiről. A Chelsea vezetősége egyébként már ezt megelőzően is találkozott Luis Enriquével, abban a témában, hogy mik lennének az előnyei, illetve hátrányai ha náluk szerepelne.

De a végső döntés leginkább az ő kezében van.

Ami még a Chelsea malmára hajthatja a vizet, az az Arsenal elmúlt években produkált gyengébb teljesítménye, még úgy is, hogy az „ágyúsok” minden pénzt bevetnének azért, hogy ismét egy elitcsapat legyenek Európában.

Luis Enriquének azonban van némi konkurenciája, legfőképp Maurizio Sarri személyében, akivel ugyancsak tárgyaltak már, ráadásul nyáron le is jár a szerződése a Napolinál, de Roman Abramovics, a Chelsea tulajdonosának listáján úgy hírlik, első helyen szerepel a Barcelona korábbi menedzsere.

Címlapkép: Albert Llop / ANADOLU AGENCY

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik