Nemzetközi foci

Londonból érkezik Valverde utódja a Barcelonához?

Tényleg edzőváltás lesz a katalánoknál?

A legfrissebb sajtóhírek szerint az FC Barcelona vezetői a közelmúltban már beszélgetést folytattak a Chelsea jelenlegi mesterével, Antonio Contéval, aki nem kizárt, hogy Ernesto Valverdét váltja a kispadon.

Buffon, az ember: egyesével gratulált a Napoli játékosainak
Akadt látnivaló a lefújás után is.

A Don Balon információi szerint a spanyol szakember jövője továbbra is igencsak bizonytalan a katalán kispadon, amiért Messiék a Bajnokok Ligájától már a negyeddöntőben búcsúzni kényszerültek. A csapat ugyanakkor hétvégén kupagyőzelmet ünnepelhetett, valamint a bajnoki címtől is karnyújtásnyira van.

Egyelőre Conte sorsa is bizonytalan a Chelsea-nél, az elmúlt időszakban szóba hozták már az olasz válogatottal, valamint a PSG-vel is.

Conte neve már az FC Barcelonánál is kering. Fotó: Anthony Devlin / AFP

címlapkép: Oscar Barroso / SpainDPPI / DPPI / AFP

Marco Rossi már 50 mérkőzésen irányította a magyar válogatottat, amivel a negyedik helyre lépett elő az örökrangsorban. Az olasz edzőnek a George Leekens után maradt romhalmazt kellett kipofoznia, hogy olyan együttest kovácsoljon a válogatottból, amely az Európa-bajnokkal és a világbajnokkal is szembe mer és szembe tud szállni. Nyolc mérkőzésen keresztül mutatjuk be, hogyan érte el mindezt.