Nemzetközi foci

Késsel dobták fejbe az edzőt a rangadón

Őrizetbe vették az elvetemült szurkolót.

Őrizetbe vettek egy férfit, aki alaposan gyanúsítható azzal, hogy súlyosan megsebesítette Senol Günest, a vendégek vezetőedzőjét a Fenerbahce‒Besiktas rangadón, a Török Kupa elődöntőjének csütörtök esti visszavágóján.

A játékvezető az 59. percben, 0-0-s állásnál szakította félbe a meccset, amikor a Besiktas kispadjánál dulakodás kezdődött, ezt kihasználva pedig egy Fenerbahce-szurkoló fejbe dobta Günest.

A törökök korábbi szövetségi kapitánya azonnal a földre került és dőlt a vér a fejéből, a sebét öt kapoccsal kellett összekapcsolni a stadion orvosi szobájában.

A Takvim című újság úgy tudja, az elfogott férfi elismerte, hogy elhajított egy kést, de azzal védekezett, hogy nem Günesre célzott.

Senol Günes nagyon el van keseredve. Nagyon szomorú nap volt a tegnapi, nem szabad, hogy az országunkról ilyen kép alakuljon ki a világban ‒ mondta Fikret Orman, a Besiktas elnöke.

A mester egyébként már jobban van, néhány játékosa meg is látogatta az otthonában.

Hogy a visszavágót megismétlik-e, még kérdéses. A rendbontást követően – a főbűnös mellett – összesen 32 embert vettek őrizetbe, de őket már szabadon engedték.

Olvasói sztorik