Nemzetközi foci

A Reallal álmodik, Zidane a bálványa, sohasem igazolna a Barcába

Óriási formában játszik a spanyol gólgyáros.

Őszintén nyilatkozott a terveiről és az álmairól Raúl de Tomás, a Real Madrid kölcsönjátékosa. A spanyol korosztályos válogatottakban megforduló támadó az interjúban elárulta, minden egyes nap úgy alszik el, hogy a Real Madridra gondol.

A 23 esztendős, madridi születésű futballistát több csapathoz is kölcsönadta már a Real, a Córdoba és a Valladolid után most a fővárosi Rayo Vallecanót erősíti. Méghozzá szó szerint, hiszen 26 bajnokin húsz gólnál jár a spanyol másodosztály második helyén álló együttesben.

Az az álmom, hogy visszatérek a Real Madridba – mondta Raúl de Tomás az El Larguero de la Cadena Sernek. – Zinédine Zidane nagyon sokat várt tőlem az első castillás évében, ugyanakkor minden támogatást megkaptam tőle. Rengeteget beszéltünk, és azóta is nagyon sajnálom, hogy nem tudtam felnőni az elvárásokhoz.

A csatár hozzátette, azóta több mindenen is változtatott, személyi edzővel dolgozik, és sokkal érettebb játékossá vált.

– Nagyszerűen érzem magam a Rayónál, de a Real Madridhoz tartozom. Ronaldo zseniális labdarúgó, ám nekem mindig is Zidane volt a bálványom. Az biztos, hogy sosem igazolnék a Barcához, habár a katalánok nem is mutattak érdeklődést irántam.

Címlapkép: rayovallecano.es

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik