Nemzetközi foci

Zidane a helyzetkihasználásra panaszkodott a Bilbao ellen

A Real Madrid trénere azonban továbbra is pozitív.

Az első félidőben rengeteg helyzetet kidolgozott, mégis 0-1-es hátránynál vonult szünetre a Real Madrid az Athletic Bilbao elleni találkozón, a fordulás után pedig már kevésbé tudtak ziccereket kialakítani Ronaldóék, mégis sikerült egyenlíteniük a hosszabbításban. Az 1-1-re végződő találkozót követően Zinédine Zidane vezetőedző elárulta, tudja mi volt a probléma az előző két találkozón, de igyekszik pozitív maradni.

Elégedett vagyok a mutatott játékkal, de a végeredménnyel egyáltalán nem. Tetszett az első félidei játékunk, jól futballoztunk, rengeteg gólszerzési lehetőségünk volt, de a helyzetkihasználással akadtak problémák. Több ilyen meccsünk is volt már a most futó bajnoki szezonban, az elmúlt két összecsapáson is ez volt a jellemző, de nem kell aggódnom emiatt. Nem hiszem, hogy a játékosaim fáradtsága áll a háttérben, csupán csak nem hozunk jó döntéseket a kapu előtt – mondta Zidane a realmadrid.com-on.

A francia tréner szót ejtett a jövő heti Bayern München elleni Bajnokok Ligája-elődöntőről is, elmondta, nagyszerű mentális állapotban vannak, ez pedig mindenképpen biztató. Hangsúlyozta, örül Cristiano Ronaldo kiváló formájának, de ha tovább akarnak jutni a németek ellen, akkor nem csak neki, hanem mindenkinek a maximumot kell nyújtania.

címlapfotó: AFP / JAVIER SORIANO

Zidane látta a hibákat, de továbbra is pozitív. Fotó: AFP / PIERRE-PHILIPPE MARCOU
Olvasói sztorik