Nemzetközi foci

Cristiano Ronaldo óriási titka után borul a bili

Hatalmas botrány készülőben.

Hatalmas botrány kerekedhet Cristiano Ronaldo magánéletében, a Real Madrid klasszisa állítólag elárulta a barátainak, hogy még mindig szereti korábbi barátnőjét, az orosz szupermodell Irina Sajkot. Az ötszörös aranylabdás portugál focisztár és a szépség 2010-ben találkoztak és 2015-ig alkottak egy párt.

Ronaldónak akkoriban már megvolt legidősebb fia, Cristiano Junior, de az orosz modell közös kisbabát akart, ám CR7 még nem akar belevágni a projektbe és állítólag ez vezetett a szakításhoz. A játékoshoz közeli forrás a The Sunnak azt nyilatkozta, hogy Ronaldo még mindig érdeklődik Irina élete iránt, és megbánta, hogy akkoriban szakítottak. Irina a hollywoodi színész, Bradley Cooper karjaiban vigasztalódott és már közös gyerekük is van, Ronaldo pedig a hírek szerint féltékeny a kapcsolatukra.

A legfőbb bökkenő ebben, hogy a 33 éves Real-sztár 2016 óta egy párt alkot Georgina Rodríguezzel, aki tavaly novemberben adott életet közös kislányuknak, Alana Martinának. Nagy talány, hogy a spanyol modell vajon mit szól a hírhez, miszerint párja még mindig az exét szereti.

Ronaldo titokban még mindig Irinát szereti?

AFP / PAPON / PRESSE SPORTS

címlapfotó: AFP / MANUEL BLONDEAU / AOP PRESS / DPPI

Olvasói sztorik