Nemzetközi foci

Ilyen Barca-kezdőcsapatot még tuti nem láttál

Négy nappal a kupadöntő előtt aligha a vigói meccs a legfontosabb.

Úgy tűnik, markánsan meghatározza a Barcelona kedd esti (21.00, tv: Sport2) összeállítását, hogy a héten roppant fontos meccs vár az együttesre, nevezetesen a szombati, Sevilla elleni Király-kupa-döntő a madridi Wanda Metropolitanóban.

Ahogy arról beszámoltunk, Ernesto Valverde több klasszisnak pihenőt adott, Gerard Piqué, Sergio Busquets és Andrés Iniesta el sem utazott, és nagy valószínűséggel rajtuk kívül is lesznek olyan sztárok, akik csak a kispadon foglalnak helyet.

Bayern, Barca, Újpest: hat tv-s meccs a keddi focinagyüzemben
Kiváló a mai program, mutatjuk, melyik sztárért hova kell kapcsolni.

Hat fordulóval a bajnokság vége előtt 11 pont a még veretlen (25-7-0) Barca előnye az Atlético Madriddal szemben, vagyis karnyújtásnyira a diadal. Tegyük hozzá, a keddi győzelem a legkevésbé sem ígérkezik könnyű feladatnak a katalánok számára, akik legutóbb 2015 tavaszán múlták felül a Celtát idegenben, a bajnokságban pedig az előző két idényben vesztesként távoztak a galíciai városból (4-1, 4-3).

Iago Aspasék nagyszerűen szerepelnek hazai környezetben, tavaly december közepe óta egyetlen rivális sem tudta bevenni a Balaídos-stadiont.

A várható kezdőcsapatok Forrás: sport.es
Olvasói sztorik