Nemzetközi foci

Megint mindenki a Real–Juve játékvezetőjét szidja – VIDEÓ

Három meg nem adott góllal borzolta a kedélyeket.

Megírtuk: rengeteg fenyegetést kapott Michael Oliver játékvezető, aki büntetőt ítélt a Real Madrid javára a Juventus elleni mérkőzés 93. percében a Bajnokok Ligája-negyeddöntő szerdai visszavágóján. A Sky Sports hétfői beszámolója szerint az angol bíró feleségét, az ugyancsak játékvezetőként tevékenykedő Lucyt is több alkalommal megfenyegették az elmúlt napokban.

A játékvezető-küldésért felelős brit szervezet illetékesei napi kapcsolatban állnak Oliverrel, hogy megállapítsák, szüksége van-e pihenésre, ő azonban szeretett volna mihamarabb visszatérni a Premier League-be, ezért szombaton ő volt a Huddersfield–Watford meccs negyedik játékvezetője, hétfő este pedig a 34. forduló zárómeccsét, a West Ham United–Stoke City találkozót dirigálta.

Halálosan megfenyegették a Real–Juve játékvezetőjét
Michael Oliver feleségét is zaklatják.

Nos, itt is volt néhány megkérdőjelezhető ítélete, legalábbis a hazai csapat részéről: az 55. percben Marko Arnautovic fejesét fújta vissza les miatt, hiába továbbította az osztrák a hálóba a labdát, majd a 66. percben Fernandes gólját érvénytelenítette. Ennél a szituációnál Arnautovic biztosan lesen állt, ám a riporter és a szakkommentátor arról társalog, hogy nem akarta megjátszani a labdát, így véleményes a helyzet.

Ekkor még 0-0 volt, majd a 79. percben  Peter Crouch megszerezte a vezető gólt a vendégeknek, amit Andy Carroll egyenlített ki a 90. percben (1-1). Ekkor azonban nem volt vége: a hosszabbításban Chicharito még egy gólt lőtt a hazaiaknak, de azt is érvénytelenítették Carroll kezezése miatt. Michael Oliver munkásságát megint alaposan kielemzik majd, az tuti.

Arnautovic fejese

Arnautovic lesen. Lesen?

Crouch gólja (0-1)

Carroll gólja (1-1)

Chicharito meg nem adott gólja

Olvasói sztorik