Nemzetközi foci bajnokok ligája

Tizenegyes volt? Maradona végre igazságot tett!

Ilyen sem volt még: a nápolyi legenda megvédte a torinóiakat.

Diego Maradona egy élő Instagram-videóban beszélt az elmúlt néhány nap legfontosabb mozzanatáról, vagyis a Real Madrid‒Juventus párharcot eldöntő tizenegyesből.

Nem volt büntető. Lucas Vazquez kénytelen volt feldobni magát. Közel volt Buffonhoz és Benatiához, utóbbi hátulról érkezett, és meg akarta szerezni a labdát. Vazquez feldobta magát, de elismerem, én is ezt tettem volna ilyen körülmények között ‒ vallotta be őszintén Maradona.

A Napoli korábbi kiváló játékosa a Serie A hajrájáról is beszélt, hiszen imádott csapatának hátránya jelenleg négy pont a torinóiakhoz képest. Mint kifejtette, meg kell várni, mentálisan visszaesik-e a Juventus a drámai Bajnokok Ligája-búcsú után, vagy éppen ellenkezőleg, inkább erőt ad a játékosoknak, ami történt.

Remélem, megszerezhetjük tőlük a bajnoki címet. Olaszországban nincs más csapat, amely versenyezhet a Scudettóért. Az AC Milan, az Inter és az AS Roma építkezik, és már öt éve azt mondják, hogy visszatérnek a csúcsra, de ez soha nem történik meg ‒ vélekedett az argentinok legendája.

nyitókép: AFP / OSCAR DEL POZO

Olvasói sztorik