Nemzetközi foci

Egyre biztosabb, hogy melyik világsztárt szerződteti a Real a kapuba

Keylor Navas távozása továbbra is műsoron van, Angliába kerülhet.

Hiába nyerte meg csapatával a legutóbbi két Bajnokok Ligáját, hiába védett remekül kedd este a Juventus otthonában, tovább is Keylor Navas távozásáról cikkeznek Spanyolországban és már Angliában is. A spanyol Real Madrid Costa Rica-i sztárja bármit tesz, nincs olyan átigazolási időszak, hogy ne írnának a klubváltásáról. Most éppen a  Don Balon számolt be arról, hogy Navas karrierje véget ér Madridban, és a kapus a nyáron az angol Arsenalhoz szerződik.

Mi sem természetesebb, mint hogy megint bedobták a lehetséges utódok neveit: David de Gea (Manchester United), Thibaut Courtois (Chelsea), Gianluigi Donnarumma (AC Milan), Alisson Becker (AS Roma). Közülük azért tűnik Donnarumma a legesélyesebbnek, mert az olasz tini állítólag ismét kijelentette: a nyáron váltani akar, és egy igazi sztárcsapatban bizonyítana. 

A Tuttosport szerint is a Real lehet számára a végállomás, bár mint szinte minden 50 millió euró feletti játékosnál, nála is szóba került a francia PSG, mint lehetőség, de még az olasz Juventus sincs kizárva. A lap szerint a mai, Inter elleni meccs lesz a 19 éves kapus utolsó milánói derbije.

Címlapkép: Keylor Navas távozása egyre inkább valószínű. Fotó: AFP

Olvasói sztorik