Nemzetközi foci

Neymar már tudja, hol folytatja?

Meghúzza a váratlant?

Neymar egy ideje már azt hangoztatja, hogy hiba volt a francia bajnokságra váltania, és szívesen visszamenne a spanyol ligába. Az első számú befutó a Real Madrid csapata lehet, amely a háttérben talán már javában készül a nyár csúcsigazolására, ám ahogy azt már korábban megírtuk, nem ők az egyetlen érdeklődők.

A Don Balon információi szerint a brazil klasszis egyre jobban gondolkodik a B-tervén, pontosabban, ha netán nem jönne össze a madridi üzlet, akkor melyik topcsapatnál folytatná pályafutását. A legesélyesebbek között a korábban már említett két manchesteri gárda áll az első helyeken. Jose Mourinho igazi vezéregyéniséget keres csapata élére, Neymar pedig tökéletes lenne erre a célra, noha állítólag az Old Traffordon nem mindenki szeretné a „vörös ördögök” színeiben látni.

A City esetében már sokkal nehezebb dolguk lesz a spanyoloknak, ugyanis Pep Guardiola a hírek szerint minden követ megmozgat Neymar megszerzésének érdekében. Éppen ezért a Madridnak inkább a Premier League éllovasával kell versenyt futnia Neymar kegyeiért.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik